fbpx
Изберете страница

Reynaers CW50

REYNAERS CW 50 е система за окачена фасада с константна конструктивна широчина от 50мм, даваща широки възможности и максимално пропускане на светлина в сградата. Възможни са различни варианти за вертикални и наклонени фасади, както и вграждане на отваряеми части. Системата предлага вертикални (колони, пфостени) профили и хоризонтални (ригели) профили с различни конструктивни размери в дълбочина и дебелина покриващи максимален диапазон от изискванията за статика.

Технически характеристики:

  • Видима ширина на профила – 50 мм.
  • Носещите профили се разполагат от вътрешната страна на помещението, което намалява до минимум влиянието на линейните деформации дължащи се на големи температурни разлики.
    Позволява вграждане на единични стъкла и стъклопакети с дебелини от 6 до 48 мм.
  • Хоризонталния профил се щанцова, за да се осъществи присъединяването му към вертикалния посредством винтове и т-сглобка, универсална за всички видове ригели.
    Възможност за последователен пфостен-ригел монтаж както и за монтаж на хоризонталите между предварително инсталираната конструкция от вертикални профили чрез специални т-сглобки с пружина.
  • Три нива на отводняване и извеждане на евентуално възникналата кондензна влага надолу извън конструкцията.
  • Системни детайли за вграждане на отваряеми части от всички системи на REYNAERS: врати, прозорци, клапи на горна хоризонтална ос, паралелно отварящи се клапи. Възможност за задвижване с електродвигател и дистанционно управление или ръчно.

Избери твоят цвят

Golden Oak 51

Mooreiche 25

Nußbaum 21

Разгледай нашите проекти

Свържи се за поръчка още сега