fbpx
Изберете страница

Щори BAMBOSS

Бамбукът е естествен материал, който намира все по-широко приложение при интериорния дизайн от висок клас. Използва се най-вече като материал за подови облицовки и различни видове щори. Щори Бамбос са представител на високия клас бамбукови хоризонтални (познати още като венециански) щори. Съчетават предимствата на естествения бамбуков материал, за разлика от металните щори не се нагряват и не греят в помещението, осигуряват перфектно затъмнение благодарение на широка стълбица и светлонепропускливи ламели. Бамбукови щори Бамбос са предпочитаното решение за слънцезащита защото предлага редица предимства:

  • като естествен материал внася уют в помещението
  • поддържа се изключително лесно, за разлика от дървените щори
  • може да се почиства и мие с вода, без това да навреди на бамбуковия материал
  • не съдържа вредни покрития и може да се рециклира на 100%
  • избор от пет естествени нюанса, 35 или 50мм ламел и различни видове стълбица
  • монтажа с фиксиращи кутии с клик-капачета осигурява стабилност но и в същото време възможност за лесно сваляне на щората за почистване и лесно поставяне обратно.

С покупката на хоризонтални бамбукови щори не се налага да правите компромис между естествената красота и уют и усилията за почистване – щори Бамбос комбинират визията на естествения дървен материал и лесната поддръжка на щори от изкуствен материал. Чрез избора на цвят, широчина на ламел и вид стълбица можете да създадете бамбукова щора която допълва интериора по уникален начин. Не чакайте следващото горещо лято, осигурете си неповторим комфорт и стил с бамбукови щори Бамбос още сега!

Разгледай нашите проекти

Свържи се за поръчка още сега